fbpx Vinderinterviews: - Det blev en meget god dag

Nyheder

Vinderinterviews: - Det blev en meget god dag
27
Juni
2022

Vinderinterviews: - Det blev en meget god dag

Weekendens finale i TCR Denmark endte med hattrick for Kasper H. Jensen, som for tredje løbsweekend i træk tog finalesejren - men på pointtavlen scorede Mike Halder bedst i kraft af sine to sejre i heat 1 og 2.

- Der er ingen tvivl om at Mike lavede rigtig mange point i dag, men det blev en god dag til sidst. Jeg ved ikke om de ekstra 30 kilos ballast straffede os mere, for det virkede som om hans dæk var bedre over tid. Vi var meget udfordrede af varmen, og sådan er det bare på Jyllandsringen, når det bliver varmt. Dækkene koger og alt kører træls, konstaterer Kasper H. Jensen og fortsætter:


Kasper H. Jensen tog tredje finalesejr i streg i denne sæson.

- At komme afsted med en sejr, en andenplads og en tredjeplads i det - det er bestemt godkendt. Vi ser frem mod næste løb, og jeg glæder mig meget til at komme tilbage på gaderne i København, for det er en sjov bane at køre på, siger Kasper H. Jensen.


Philip Lindberg og Gustav Birch i duel om andenpladsen i finalen.

Ny på skamlen var Philip Lindberg, som fik sat et stærkt comeback af en weekend sammen for Outzen Motorsport. Efter en svær sæsonstart og et stort crash på Ring Djursland faldt andenpladsen og ikke mindst pointene på et tørt sted for Hyundai-køreren:

- Det var længe ventede point. De første to afdelinger gav intet, og gutterne har arbejdet vanvittigt hårdt for at vi overhovedet kunne komme ud at køre - så den her er til dem. Vi vidste, at vi havde et godt pace i regn, så jeg fik kørt det taktisk klogt og holdt liv i mine dæk. Kanon resultat, men den her går bestemt ud til teamet, siger Philip Lindberg.


En spændt teamchef for Outzen Motorsport, Michael Outzen, i pausen mellem heat 2 og 3.

Kenn Bach hev finalesejr i land efter skidt start

I Trofeo blev det også til en comebacksejr for én, som har haft en svær begyndelse på sæsonen. Kenn Bach tog sejren til LM Racing i det store regnkaos søndag eftermiddag, hvor nordjyden måtte helt ned på bagerste række for dernæst at køre sig op til Trofeo-sejren i finalen. Bilen stallede på gridden og gik i stå.


Kenn Bach tog med overbevisende kørsel i regnen en flot finalesejr i Trofeo - efter at være stallet og have kørt sig op helt fra bagerste plads i finaleheatet.

- Bilen stallede. Jeg aner ikke hvordan det kunne ske, for det burde ikke kunne ske i en bil med launchcontrol. Jeg kunne ikke få gang i den, så feltet kørte jo bare. Så tænkte jeg egentlig bare, at den skulle have én over nakken, og det fik den derude i regnen - superfedt løb, fortæller Kenn Bach, som tilføjer:

- De sorte skyer har hængt over mig i år med den her sæsonstart, men nu gav de da lidt hjælp med regnen derude, afrunder Kenn Bach med et smil.

TCR Denmark er tilbage i august, når det går løs til Copenhagen Historic Grand Prix. Indtil da kan du se highlights fra Jyllandsringen her!


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com