fbpx TPR Motorsport henter tysk forstærkning til TCR Denmark

Nyheder

TPR Motorsport henter tysk forstærkning til TCR Denmark
29
November
2021

TPR Motorsport henter tysk forstærkning til TCR Denmark

Svenske TPR Motorsport kan nu løfte sløret for køreren til den første af teamets to Honda Civic Type R i TCR Denmark til den kommende sæson. Det svenske team får tyske Mike Halder på holdet - et samarbejde, som på sin vis allerede begyndte i år, hvor Halder har været med på teamet som coach og engineer. 

Men til den nye sæson skriver Halder et fjerde TCR-mesterskab på sit CV efter at have kørt i hjemlandets ADAC TCR Germany såvel som i TCR Spain og TCR Europe med Honda. 

- Jeg er superglad for at kunne kaste mig over TCR Denmark med TPR Motorsport. Det danske mesterskab bliver på sin vis en ny udfordring for mig, fordi banerne er anderledes end dem, man ellers ser, men det er en udfordring, som jeg og resten af teamet ser frem til at tage op, forklarer Mike Halder og tilføjer:

- Jeg har været lidt med teamet allerede i år og set et par af banerne an fra den anden side af væggen. Vi har en del forberedelser at gøre, men jeg er sikker på vi kan blande os i kampen om podiet i 2022 og vise, hvad vi dur til. 


Toni Persic og TPR Motorsport stiller igen i 2022 med to biler i TCR Denmark, og præsenterer snart navn nummer to.

Teamchef Toni Persic er ligeledes godt tilfreds med at trække et nyt, internationalt navn til TCR Denmark:

- Vi er glade for at kunne præsentere et nyt og spændende navn til den danske serie i den nye sæson. Mike har masser af god erfaring med sig fra TCR ude i Europa og kommer med et supergodt kendskab til Honda-racerne, forklarer Toni Persic og fortsætter:

- Jeg er helt sikker på, at vi kan få den viden omsat til resultater i 2022, og vi glæder os meget til at komme i gang. Vi stiller med to biler til den nye sæson - hvem der skal køre den anden, præsenterer vi snarest, afrunder TPR Motorsport-chefen.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com