fbpx TCR disker op med ny mand i kongeklassen

Nyheder

TCR disker op med ny mand i kongeklassen
18
November
2023

TCR disker op med ny mand i kongeklassen

Jacob Wunderov har tidligere været at finde på rallycross-scenen og i historisk motorsport, men nu har den 26 årige jyde besluttet sig for at tage springet op i TCR Denmark. 

I 2024 kommer han til at stille op i eget team, Wunderov Motorsport, hvor han glæder sig til udfordringen - både på banen og i teltet hos mekanikerne. 

“Jeg er helt ny mand i det her, så jeg skal både lære bilen at kende og mekanikerne, men det er noget jeg glæder mig til at komme i gang med,” lyder det fra Jacob Wunderov. 

 

Jacob Wunderov er ikke stor i slaget, når det handler om at spå om den kommende debutsæson, men udviser en mere ydmyg tilgang til sin start i TCR Denmark.

“Vi kommer ikke med store armbevægelser og jeg er rigtig glad, hvis bare vi kan følge med feltet i starten,” siger Jacob. 

 

Bilen Jacob skal slå sine folder i er en Honda Civic, men heller ikke her kommer Jacob sovende til noget som helst: “Jeg har ingen erfaring med bilen, så der er også en hel masse der skal læres der, det er alt sammen helt nyt for mig” fortæller Jacob Wunderov. 

 

Heldigvis for Jacob, er der selvfølgelig mulighed for at få testet setuppet igennem inden han skal ud og køre mod de hårde gutter i TCR Denmark: “Vi skal ud og teste noget inden sæsonen starter, også for at mekanikerne og jeg kan lære hinanden at kende, så vi ikke er på helt bar bund, når det hele starter,” afslutter Jacob Wunderov.

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614