fbpx TCR Denmark og DR Sporten fortsætter samarbejdet i 2024

Nyheder

TCR Denmark og DR Sporten fortsætter samarbejdet i 2024
15
November
2023

TCR Denmark og DR Sporten fortsætter samarbejdet i 2024

Den danske kongeklasse i motorsport, DIF-mesterskabet TCR Denmark, og landets største tv-station, Danmarks Radio, fortsætter et godt samarbejde i 2024.

 

Samarbejdet mellem TCR Denmark og DR Sporten startede i år, hvor sæsonens syv TCR-løbsweekender blev vist live på enten DR1 eller DR2.  DR Sporten dækkede også TCR Denmark på sine øvrige platforme, herunder radio, podcast, Facebook, Instagram, ligesom der var indslag i Sportsnyhederne og Aftenshowet. 

 

Det betød, at der gennem sæsonen var et stigende seertal til TCR Denmark og ved Grand Prix Danmark formentlig det højeste seertal, som motorsport fra de danske baner har set i årtier, hvis ikke nogensinde.  

 

Bestyrelsesformand for TCR Denmark, Bent Dyhre Hansen, har været meget tilfreds med samarbejdet DR: ”Det har været en forrygende sæson med en fantastisk dækning af TCR Denmark fra DR Sporten, hvor fokus ikke kun har været på det tætte ræs i TCR, men også på, at DRs mange seere skulle lære kørerne at kende – og det er lykkes til fulde, hvilket skaber et godt fundament”. 

 

Samarbejdet vil dog blive mindre i omfang i 2024 end i år, hvilket skal ses i lyset af, at næste år bliver det travleste sportsår nogensinde. DR Sporten skal dække adskillige store begivenheder som EM i fodbold (juni og juli), de Olympiske Lege (juli og august), PostNord Danmark Rundt (august) samt de Paralympiske Lege (september) blandt andet. 

 

Alligevel bliver der også plads til TCR Denmark på DRs forskellige platforme i 2024, hvilket afspejler DR Sportens tilfredshed med den kvalitet og den underholdningsværdi, som TCR Denmark har leveret i 2023.

 

DR Sporten vil således vise udvalgte TCR Denmark løb live på enten DR1 eller DR2 i 2024.

 

Det ligger fast, at de to sidste løb på TCR Denmark kalenderen vises live på enten DR1 eller DR2, men det kan være, at udvalgte løb i foråret ligeledes vises live på DR. Det besluttes først i 2024.

 

DR Sporten forventer løbende over sæsonen også at nyhedsdække løbene på sportens platforme og har rettigheder til at vise højdepunkter fra løbene i nyhedsdækningen på dr.dk og TV. 

 

Medejer af TCR Denmark, Kim König, er glad for, at samarbejdet med DR Sporten fortsætter: ”Det er glædeligt, at DR Sporten trods et ualmindeligt travlt 2024 prioriterer TCR Denmark. Det gavner dansk motorsport og danner et fundament for 2025”. 

 

De løb, der ikke vises live på DR1/DR2 vil blive streamet live på TCR Denmark’s  YouTube kanal. 

 

Alle syv løbsweekender på TCR Denmark 2024 kalender vil således blive vist live, enten på DR1, DR2 eller YouTube og vil dermed nå ud til samtlige 2,9 mio. husstande i Danmark. 

 

Er du interesseret i at køre i dansk motorsports kongeklasse, så kontakt Promotor Martin Jensen på telefon 2163 0614. 


Se mere om TCR Denmark på www.tcr-denmark.com eller på Facebook: https://www.facebook.com/tcrdenmark


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614