fbpx TCR Denmark går på YouTube i 2022

Nyheder

TCR Denmark går på YouTube i 2022
19
April
2022

TCR Denmark går på YouTube i 2022

Der bliver igen i år rig mulighed for at følge Danmarks førende motorsportsserie bag skærmen såvel som på lægterne. TCR Denmark sender i år alle løb via YouTube på seriens nye YouTube-kanal.

Se kanalen her - husk at abonnere på den!

Skiftet til YouTube vil give fans endnu bedre mulighed for at følge med, og samtidigt har TCR Denmark med en ny aftale med produktionsselskabet Minitech sikret, at det samme høje niveau som tidligere bliver bibeholdt på produktionen. Det var nemlig også Minitech, der producerede TCR Denmarks udsendelser i 2021. 

Med streaming på Youtube bliver der mulighed for at brede TCR Denmark ud til et endnu større publikum, hvilket bestyrelsesformand Bent Dyhre Hansen ser frem til.

- Vi er glade for at kunne præsentere det samme stærke lineup på produktionen som i fjor. Vi samarbejder igen med Minitech om at bringe det bedste i dansk motorsport fra alle de danske baner samt Copenhagen Historic Grand Prix, og denne gang bliver det frit tilgængeligt for alle på Youtube, forklarer Bent Dyhre Hansen. 

At TCR Denmark i 2022 kan følges online på seriens egne sider betyder også, at TCR Denmark i udsendelserne kan gå endnu mere bag scenen og give seerne alle de friske reaktioner direkte fra pitlane og paddock. 

Samtidigt bliver det også nemmere for teams, kørere og interessenter at dele al den bedste action fra landets førende motorsportsklasse - for alle teams og kørere kan naturligvis dele den direkte udsendelse på deres respektive, sociale medier.

Derudover er der med TCR Denmark også touringcars i topklasse til det internationale publikum, da der via TCR TV også bliver kommenteret på engelsk fra løbene. 

TCR Denmark åbner sæsonen på Padborg Park den 7-8. maj.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com