Nyheder

TCR Denmark arbejder på erstatning for aflyst Classic Race Aarhus
24
Marts
2020

TCR Denmark arbejder på erstatning for aflyst Classic Race Aarhus

Den aktuelle situation med coronavirussen Covid-19 har allerede betydet omrokeringer i kalenderen for TCR Denmark, hvor premiereløbet på Jyllandsringen er udskudt til weekenden den 2-3. maj. 

Nu er der en ny ændring, for arrangørerne af Classic Race Aarhus har på baggrund af den aktuelle situations store uvished om arrangementer af den størrelse som Classic Race Aarhus har, fundet det urealistisk at gennemføre årets udgave af Classic Race Aarhus.

Dermed ligger det også fast, at årets anden afdeling af TCR Denmark, som netop skulle have været kørt ved Classic Race Aarhus i Mindeparken nu skal finde en ny lokation.

I en udsendt pressemeddelelse siger Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus følgende:
- Det er med tungt hjerte, at vi må udsætte årets løb, men der var ikke mere at gøre. Vi har i døgndrift afsøgt alle muligheder, men vi kunne ikke forsvare at afholde festivalen. Det vigtigste for Classic Race Aarhus er sikkerhedshensynet til vores gæster, kørerne, samarbejdspartnere, leverandører og ikke mindst vores 1.000 fantastiske frivillige.

Arrangørerne har arbejdet på mulighederne for at afholde Classic Race Aarhus 2020 på et senere tidspunkt i år, men dette har desværre ikke været muligt. 

 

Arbejder på at finde en erstatning
For TCR Denmark betyder Classic Race Aarhus’ udsættelse til 2021, at man nu vil forsøge at finde en erstatning, så løbskalenderen fortsat vil tælle syv afdelinger, forklarer direktør Martin Jensen:

- Vi har fuld forståelse for den aktuelle situation, som verden og motorsporten i øjeblikket står i, og det er med beklagelse, at vi har fået nyheden fra Classic Race Aarhus om, at man vil udskyde løbet til 2021. Derfor arbejder vi i øjeblikket på finde alternativer, så vi kan få en så attraktiv kalender som muligt i år.

Regeringens seneste udvidelse af lockdown-perioden til efter påske betyder samtidigt, at de planlagte, officielle testdage på FDM Jyllandsringen den 1. og 2. april bliver flyttet. Til gengæld er der udsigt til, at feltet kan komme på banen efter påske, tilføjer Martin Jensen:

- I forlængelse af regeringens udmelding om en forlænget lockdown af Danmark frem til den 14. april, har vi aflyst vores planlagte testdage den 1. og 2. april, og kører i stedet test den 16. April, siger Martin Jensen og tilføjer:
- Som omstændighederne er nu, forventer vi at kunne køre efter påske, og vi kører en testdag på FDM Jyllandsringen den 16. april.

Classic Race Aarhus har desuden allerede annonceret, at løbet i 2021 vil blive kørt i weekenden den 28-30. maj.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com