fbpx Succesfuld Young Driver Test for TCR Denmark

Nyheder

Succesfuld Young Driver Test for TCR Denmark
22
Oktober
2021

Succesfuld Young Driver Test for TCR Denmark

Årets Young Driver Test i TCR Denmark samlede endnu engang en stribe nye navne, som alle fik en smagsprøve på TCR til testen, som blev kørt på FDM Jyllandsringen i denne uge. Desværre i regnvejr, men det forhindrede ikke en flok kørere fra både Danmark og Sverige i at tage turen til Jyllandsringen en sidste gang i år.

De fik alle prøvet kræfter med Insight Racings Alfa Romeo Giulietta, og blandt testerne var Andreas Jochimsen. Det var en god test for falstringen, som ikke har kørt i en forhjulstrækker eller en TCR-bil før.

- Jeg kommer jo fra baghjulstrukne biler, og har jo set en masse til TCR i løbet af sæsonen ude på banerne. I min optik har TCR gjort rigtig mange gode ting for at få serien frem med TV-dækning, godt ræs og så videre. Men som kører var jeg selvfølgelig også nysgerrig - for hvordan kører sådan en bil egentligt? Samtidigt har jeg meget begrænset erfaring med forhjulstrukne racerbiler, så jeg valgte at søge nogle svar, fortæller han.

Svar fik Andreas Jochimsen, og det endte med at blive en positiv overraskelse for ham. Jochimsen testede i den Alfa Romeo Giulietta, som Philip Lindberg har kørt hos Insight Racing i år:

- Nu fik jeg muligheden, og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Den kører virkelig godt og selvom der med paddleshift og forhjulstræk var lidt at vænne sig til, så finder man hurtigt en god rytme i bilen. Jeg fik desværre ikke kørt andet end regnvejr, så oplevelsen af bilen på tør bane må jeg have til gode. Men det ændrer bestemt ikke ved, at det var en god test, forklarer Andreas Jochimsen.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614