fbpx Skifter mærke til 2022

Nyheder

Skifter mærke til 2022
08
December
2021

Skifter mærke til 2022

Steffen Larsen vendte i den nu forgangne sæson tilbage til forhjulstrækkere og debuterede i TCR Denmark med en Honda Civic Type R FK2, som køreren fra Ishøj kørte udvalgte løb i. 

Steffen Larsen fandt efterhånden farten undervejs i sæsonen, og har til 2022 valgt at fortsætte i TCR Denmark - men det bliver med en ret stor ændring på det sjællandske enmandsteam. Bilen bliver nemlig skiftet ud - og nærmere bestemt har Steffen Larsen indkøbt en Peugeot 308 GTI TCR til den kommende sæson.

- Chancen bød sig for en Peugeot, så det valgte jeg at gøre. 308’eren har jo gjort det helt godt på dansk jord, og den viste sig også at være et godt bud for mit vedkommende, forklarer Trofeo-køreren og tilføjer:

- Min målsætning er dog den samme i TCR i 2022 som den var det i år - jeg skal ud at køre nogle løb og have det sjovt. Det var bestemt godt i år, og jeg synes også vi begyndte at finde farten, så med lidt mere kendskab til TCR-bilerne efter i år, tror jeg, vi har noget mere at byde på. 

En pokal er det endnu ikke blevet til for Steffen Larsen, men metal til pokalskabet kunne godt være et mål for 2022, forklarer han: 

- Vi tager det stille og roligt, for vi skal have sat os ind i den nye bil først, men det kunne da være sjovt at tage en pokal. Hondaen var bestemt ikke en langsom bil, men jeg tror der er lidt mere at hente i en nyere bil, som vores nye Peugeot er. 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com