fbpx Nye biler i orange - i sidste øjeblik

Nyheder

Nye biler i orange - i sidste øjeblik
02
maj
2022

Nye biler i orange - i sidste øjeblik

Måske har du prøvet at bestille et fjernsyn eller sågar din nye bil og fundet ud af, at der er en del ventetid på visse ting i øjeblikket. Det gælder også i høj grad for racerbiler, og ét af de teams, som i TCR Denmark har måttet væbne sig med en portion tålmodighed, er midtjyske Meteor Racing.

Teamet kommer i år med to af de nye 2022 Audi RS3 LMS TCR-racere, men fik den første i december og har siden ventet på den anden. Skiftet fra Volkswagen til Audi har dels givet Meteor Racing helt nyt grej, og nyanskaffelsen fra Audi er blevet taget godt imod, forklarer René Povlsen: 

- Den er helt sikkert blevet taget godt imod. Vi har har i starten af året været til et par messer med den nye bil, og mange synes det er godt, at vi har fået Audi med i mesterskabet. Så jo, opmærksomhed har den i hvert fald fået, forklarer han.


2022 og 2021 side om side hos Meteor Racing - i weekenden er sæsonens skifte fra Volkswagen til Audi fuldendt.

I den anden side af garagen hos Meteor Racing har Allan Kristensen til gengæld skullet væbne sig med en solid dosis tålmodighed. Udskydelse på udskydelse bragte leveringen af teamets anden bil faretruende tæt på sæsonstarten i den kommende weekend - men i fredags var der bid, og der er lige siden blevet knoklet hårdt for at få alt klar til weekendens sæsonpremiere i TCR Denmark.

- Det har været vildt, men vi når at blive klar - så meget kan jeg sige. Der er faktisk en god historie i historien om den her bil, for vi bestilte bilerne i november og skulle have haft chassisnummer 26 og 32. René fik sin lidt før jul, og jeg skulle have haft min i januar. Siden er det bare blevet rykket, og vi skulle faktisk først have kunnet få den på torsdag, konstaterer han.

Og med en bilpark, hvor sidste års racere allerede er solgt, så var de gode råd ved at være dyre for Allan Kristensen.

- Golferne fra 2021 er solgt, og jeg ville være led ved at køre ræs i en andens bil. Men så skrev Audi til mig igen i påsken, at der var en allersidste mulighed i en udstillingsbil, som de har opdateret til 2022. Jeg ville sådan set hellere have den, jeg har bestilt, men den her har chassisnummer 8, og at blive reddet af en bil, der har mit bilnummer… Den chance kunne jeg ikke sidde over. Så nu har jeg en 2022-bil med et lavere chassisnummer end Renés racer, siger han med et smil. 

Det sidste arbejde på bilen er i gang i disse timer, og derfor står der to orange Audi RS3 LMS TCR klar, når weekendens sæsonpremiere rammer Padborg Park.

Premieren på 2022-sæsonen står i weekenden den 7-8. maj på Padborg Park og kan i år følges live på Youtube. Abonner på TCR Denmarks kanal her - så er du klar til det hele går løs!


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com