fbpx Ny wingman til TPR Motorsport

Nyheder

Ny wingman til TPR Motorsport
13
December
2023

Ny wingman til TPR Motorsport

Selvom René Povlsen til at begynde med havde meldt ud, at 2024 skulle være en stillestående sæson og ikke byde på noget TCR for hans vedkommende, er der nu kommet andre boller på suppen. Han skal nemlig til at slå sine folder i det svenske TPR Motorsport sammen med Mike Halder.

 “Ja, der har det jo med at ske ting og sager,” griner René og fortsætter, “jeg har gået og eftersøgt lidt et setup, hvor jeg kunne lære noget nyt med en kører der er hurtigere end mig og det har jeg helt sikkert fundet i Mike Halder. I Meteor Racing kørte Allan og jeg jo ca. lige hurtigt, så det bliver godt at få en, der er mere erfaring at kunne lære noget af.”


Tidligere er det blevet meldt ud, at Mike Halder skal køre i den splinternye TCR-Honda og det bliver også tilfældet for René Povlsen. 

“Jeg skal, lige som Mike Halder, køre i den nye Honda Civic FL5, som jeg indtil videre kun har testet en smule. Det ser dog lovende ud og jeg glæder mig til at nyde godt af Mikes store erfaring med Honda.”

Det lader til at der er flere parametre, hvor René kan nyde godt af setuppet i TPR Motorsport og han har høje forventninger til hvordan samarbejdet kommer til at forløbe: “Jeg kender ikke teamet så godt endnu, men med en blanding af mine egne folk og deres ingeniører, så tror jeg det ender med at blive en rigtig god løsning.”


Det lader dog ikke til, at René er den eneste, der håber på at lære noget nyt, teamchef i TPR Motorsport, Toni Persic, har også udelukkende rosende ord at sige om René Povlsen: “René er meget struktureret i sin tilgang til tingene og han er meget konsistent, når det kommer til at sætte tider, så vi tror han vil være en rigtig positiv tilføjelse til teamet. Desuden er han en rigtig god fyr, og jeg tror også han kan lære mig en hel masse om struktur”, griner teamchef Toni Persic afslutningsvis.

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614