fbpx Niels Nyboe jagter Trophy-klassen med Sally Racing

Nyheder

Niels Nyboe jagter Trophy-klassen med Sally Racing
23
Februar
2023

Niels Nyboe jagter Trophy-klassen med Sally Racing

Med det samme team, Sally Racing, som Niels Nyboe har kørt de seneste sæsoner med i Danish Endurance Championship, rykker Niels nu op i TCR Denmark. Sally Racing og Niels Nyboe har gennem nogle år haft et godt samarbejde og nu er tiden kommet til at søge nye udfordringer på dansk jord. Bilen er Niels’ egen, en Cupra León TCR, som Niels kender rigtig godt. Dog skal bilen sættes meget anderledes op og med helt andre dæk, er der masser af punkter, hvor han skal være omstillingsparat.

Niels Nyboe har sammenlagt i omegnen af 10 år bag sig i DEC, men glæder sig til nye græsgange. Med Sally Racing i ryggen løb Niels med Danmarksmesterskabet i DEC klasse 3 sidste år, en klasse hvor Niels Nyboe fortæller, at der var historisk mange TCR-biler til start. Derfor tøver han ikke, når det kommer til at lægge sæsonens ambitionsniveau på bordet: “Jeg går naturligvis efter at gøre det rigtig godt og jeg går helt klart efter en topplacering i Trophy-klassen, som jo er omkring halvdelen af feltet.”

Der er ingen tvivl om, at Niels er godt forberedt og sørger for at holde sig i gang med både deltagelse i et seks timers løb i Abu Dhabi i januar og 12-timers løb på Spa 14 dage før sæsonstart.
Niels Nyboe ser frem til de nye udfordringer den nye klasse bringer med sig, særligt et helt andet løbsformat og den hårde konkurrence: “Jeg ser mest frem til sprintdelen, især når jeg har været vant til at køre langdistance, det er et punkt jeg skal udvikle mig på. Jeg glæder mig selvfølgelig også til slåskampene - der bliver jo gået lidt mere til vaflerne i TCR, men det bliver spændende.”

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark