fbpx Mike Halder sejrer på Jyllandsringen og TCR Denmark takker af for i år

Nyheder

Mike Halder sejrer på Jyllandsringen og TCR Denmark takker af for i år
01
Oktober
2023

Mike Halder sejrer på Jyllandsringen og TCR Denmark takker af for i år

Det blev til en intens duel mellem den nykårede Danmarksmester Kasper H. Jensen og Mike Halder i årets sidste heat. Mike Halder lå til at tage andenpladsen i mesterskabet foran Nicolai Sylvest, så længe han bare kunne holde sin position foran Sylvest. Det lod imidlertid ikke til at være nok for den erfarne racerkører, der formåede at holde en ivrig Kasper H. Jensen bag sig gennem hele tredje heat. 

 

Det var tydeligt at den danske mester gerne ville slutte sæsonen af øverst på podiet, men Mike kørte alt hvad remmer og tøj kunne holde og kunne derfor slutte sæsonen af med den største af weekendens pokaler i hånden. Nicolai Sylvest nåede aldrig helt op og være med i boksekampen, men måtte på dagen og i mesterskabet tage til takke med en tredjeplads. 

 

Dog kunne Kasper H. Jensen kravle op på sejrsskamlens højeste trin, da mesterskabets vindere skulle hyldes og sendes godt afsted med guld, glimmer og masser af champagne. Med Mike Halder og Nicolai på hver sin side på henholdsvis anden- og tredjepladsen, satte årets hurtigste gutter et flot punktum for sæsonen og vi kan vidst godt allerede nu sige, at vi glæder os til næste år, hvor det endnu en gang går løs i Danmarks absolutte motorsportstop.


Hvis du ikke nåede at se løbet live på DR1, så kan du gense årets begivenheder på DRTV app og på https://www.dr.dk/drtv/serie/motorsport_-tcr_388226


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614