fbpx Mike Halder kører sig til pole position på Jyllandsringen

Nyheder

Mike Halder kører sig til pole position på Jyllandsringen
25
Juni
2022

Mike Halder kører sig til pole position på Jyllandsringen

Med en pole position i kvalifikationen på Jyllandsringen fik Mike Halder og TPR Motorsport på bedste vis sat gang i det, der også var weekendens plan - at gøre comeback i jagten på podiets øverste trin.

I tidtagningen gik Halder videre til Q2 efter at have sat bedste tid foran Kasper H. Jensen og Jacob Mathiassen, mens Michael Markussen og Gustav Birch tog sig af fjerde- og femtebedste tid i kvalifikationens første del.

Ligeledes klarede Kenn Bach, Philip Lindberg, Nicolai Sylvest, Kim Lund Johansen og Steffen Larsen cuttet til Q2.


Kim Lund Johansen kørte sig videre i Q2 sammen med to andre Trofeo-kørere i form af Kenn Bach og Steffen Larsen.

Lidt overraskende endte de to førende biler i Trofeo fra Meteor Racing ikke indenfor top 10, og de starter efter en lidt frustrerende lørdag med tekniske problemer som henholdsvis nummer 11 (René Povlsen) og 13 (Allan Kristensen).

1-2-3 til Honda

I Q2 stod der til gengæld Honda på det meste på en rigtig varm FDM Jyllandsringen. Mike Halder endte med i tiden 1.09.944 at tage pole position foran Kasper H. Jensen og Gustav Birch i 1.10.093 og 1.10.699 respektivt.

Firer blev Michael Markussen foran Nicolai Sylvest og Jacob Mathiassen, mens Kenn Bach i syvendebedste tid samlet tog pole position i Trofeo.


Kenn Bach og LM Racing fik med pole position i Trofeo vist farten på hjemmebanen i Silkeborg.

Otter blev Philip Lindberg, mens Kim Lund Johansen og Steffen Larsen runder top 10 af.


Mike Halder toppede begge dele af kvalifikationen for svenske TPR Motorsport.

 

Det resultat var Mike Halder selvsagt tilfreds med:
- Vi havde virkelig en super lørdag. Vi havde en rimeligt stærk pakke helt fra start, og har kunnet tilpasse os godt til varmen derude. Jeg ser meget frem mod løbene i morgen - målet er selvfølgelig at se, om jeg ikke kan hive en sejr i land fra pole, og så må vi se, hvad det bliver til i heat 2 og 3. Vi er i hvert fald fortrøstningsfulde, og gutterne har leveret et kæmpe job for at få det her til at lykkes.

TCR Denmark kan følges søndag på Youtube, hvor vi sender 1. heat med start klokken 13.00, mens heat 2 og 3 kører fra klokken 15.00.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614