fbpx Michael Markussen: - Vi møder alle ind til blank kanvas

Nyheder

Michael Markussen: - Vi møder alle ind til blank kanvas
12
Oktober
2021

Michael Markussen: - Vi møder alle ind til blank kanvas

TCR Denmark er på vej ind i finaleugen, og derfor er det tid til optakter! I de kommende dage går vi tæt på feltets tre førende kørere frem mod finaleweekenden, og her er en snak med Michael Markussen, som med en stærk slutspurt har taget den samlede andenplads før det går løs til finalen på søndag.

Michael Markussen og den rød/sorte Peugeot har virkelig fundet formen og specielt de to byløb kastede godt med point af sig for koldingenseren. Det er fundamentet, som han nu håber at kunne bygge på helt til det ternede flag falder søndag eftermiddag.

- Vi ser rigtig meget frem til finalen i Padborg. Vi kommer med en andenplads i mesterskabet og vi er foran i hvert fald fire, der er meget oppe at køre for at tage netop dén plads. Derfor skal vi ikke ud at lave noget om. Vi gør, som vi har gjort hele året, og skal have optimeret alt, hvad vi kan. Så må vi se, hvor langt det rækker, konstaterer han. 

One man band

Michael Markussen kører under eget flag i TCR Denmark og er således uden en teamkammerat og muligheden for at kunne teste to ting ad gangen i den ganske begrænsede træning, der er forud for en TCR Denmark-weekend. Derfor ser han specielt frem mod Padborg Park, som netop er en ny bane for TCR Denmark. Sidste års løb på banen blev aflyst grundet Covid-19-pandemien, så i år er første gang feltet for alvor stifter bekendtskab med den sønderjyske bane. 

- Vi er et etbilsteam og det har sine udfordringer at køre uden holdkammerat - specielt, når det kommer til at udvikle. Men tiden er vores ven, og Padborg Park er egentligt en bane, jeg har haft en del gode løb på gennem min karriere. Jeg tror, det kan give mig lidt, at vi alle er et nyt sted, siger han og fortsætter:

- Når banen er ny, så møder vi alle ind til blank kanvas. Her er ikke nogen, der har en kæmpe bog med setups klar - her skal man se på banen, tage en beslutning og køre sig vej gennem det. Jeg tror også et stykke hen ad vejen, at det der ubekendte element hjalp os i byerne, for der skifter banerne ekstremt meget - og det er lidt samme teori her, slår han fast.

Og hvad angår tabellen, så kører Michael Markussen først og fremmest for at sætte det bedst mulige punktum for en god sæson:

- Min ambition for året var at køre mig i top 3 - selvfølgelig med målet om at vinde, men kan vi sætte en top 3, så er det mere end godkendt. Vi er super tilfredse med at være, hvor vi er i tabellen lige nu, og uanset hvad der sker på søndag, så er det en godkendt sæson. Vi kører frit nu, og vi kører først og fremmest for at give den bedst mulige finale for alle de sponsorer og samarbejdspartnere, som har givet os en fantastisk opbakning hele sæsonen, afrunder Michael Markussen. 

TCR Denmark kan følges live på lægterne på Padborg Park med alle tre heats søndag. Du kan også følge TCR Denmark i TV søndag - det er på TV2 Sport X fra 13.30. 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614