fbpx Michael Markussen triumferer i København under svære forhold

Nyheder

Michael Markussen triumferer i København under svære forhold
06
August
2023

Michael Markussen triumferer i København under svære forhold

Efter løbet blev indledt med et rødt flag på anden omgang, blev forholdene for kørerne kun vanskeligere, da regnen begyndte at dryppe, mens banen blev ryddet. 

Det var de to grønne Audier fra Auto Lounge, det endte galt for, med Christian Skaar og Marius Solberg Hansen bag rattene. 

 

Det betød et længerevarende oprydningsarbejde, alt imens banen blev tiltagende mere våd. Det forhindrede dog ikke feltet i at diske op med flot race på trods og det er værd at nævne den unge Silas Rytter, der formåede at gå forbi Gustav Birch med en flot overhaling. Han lagde derefter hurtigt fra land og nåede op og lægge pres på Jan Magnussen på femtepladsen. 

En femteplads, som det endte med for Jan Magnussen, var dog ikke tilfredsstillende: “Jeg er ikke tilfreds med resultatet i dag, men efter det crash jeg havde, som endte med et knækket hjulophæng, i heatet før, handlede det mest bare om overlevelse og om at få femtepladsen med hjem,” fortæller Jan og fortsætter, “selvom teamet fik repareret skaden og vi egentlig troede, at alt var som det skulle være, så kunne jeg mærke noget i bagvognen flytte sig under kørsel, hvilket gjorde, at jeg ikke kunne stole helt på hvad der skete. Jeg har enormt meget respekt for Silas og han er lynhurtig, men heldigvis for mit resultat, kom han ikke forbi.”

 

Oppe i den helt spændende ende lå Michael Markussen som nummer et og efter en god genstart efter det røde flag, førte han overbevisende løbet igennem. I hans store sponsortelt, hvor i alt 300 inviterede gæster overværede begivenhederne i løbet af weekenden, lød der efterfølgende store klapsalver for præstationen. Michael ville dog ikke vedkende sig hele æren for det flotte resultat: “Der skal lyde mindst lige så stort et bifald til mine mekanikere, de har virkelig kæmpet for det her, og inden vi skulle ud og køre var bilen splittet af i tusind stykker, men de klarede den og det er jeg virkelig taknemmelig for.”

Om de svære forhold havde Michael Markussen også lidt at berette: “Det er altid rigtig svært at ligge som nummer et under så omskiftelige forhold, for man er den første til at komme ned til svingene og man har ingen idé om hvor vådt eller tørt der er blevet siden sidst man kørte igennem.”

På trods af disse udfordringer kørte Michael et imponerende race, og det gik ikke ubemærket hen. “Michael kører så overbevisende og han fortjener den sejr,” siger blandt andet Nicolai Sylvest, der endte med at løbe med andenpladsen ved finalen. På trods af det, er det en meget tilfreds Nicolai, der kommer ind fra banen.

 “Det er gået over al forventning, tidtagningen og de svære forhold taget i betragtning, så jeg er meget glad for resultatet,” afslutter Nicolai Sylvest.

 

Det blev et brag af en afslutning på en udfordrende weekend, hvor en bybane som København viste sig fra sin mest ubarmhjertige side. Mange måtte gå hjem med omfattende skader, men for sejrherren Michael Markussen, var det den perfekte afslutning på en meget dramatisk weekend.

 

Der er kun 14 dage til det går løs igen på Jyllandsringen og mens du venter kan du se eller gense heat 3 og finalen på www.drtv.dk og på DRTV App. 

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614