fbpx Mesterskabsinterview: - Vi har skullet optimere hele vejen

Nyheder

Mesterskabsinterview: - Vi har skullet optimere hele vejen
24
Oktober
2021

Mesterskabsinterview: - Vi har skullet optimere hele vejen

Kasper H. Jensen blev i 2020 den første mester i TCR Denmark - og i 2021 den første dobbelte. Med titlen i hus er tiden inde til at reflektere lidt over sæsonen 2021, som gik. Det har vi fra TCR Denmark naturligvis gjort med årets mester - og i den kommende tid skal vi også runde årets mestre i U23 og Trofeo - de to Peugeot-kørere Gustav Birch og Michael Carlsen samt årets team-mestre LM Racing og teamchef Lars Mogensen. 

Kasper H. Jensen var tydeligt berørt over at tage sin anden danske TCR-titel - det var på mange måder kulminationen på en sæson, hvor Honda-køreren og Massive Motorsport mødte solid modstand over alle syv afdelinger, og nok var de ikke konsekvent hurtigst - men stabilitet er ofte vejen til guldet. 

- Det føles så fedt. Jeg begyndte faktisk at hyle inde i bilen, da titlen var en kendsgerning. Jeg ved ikke hvorfor - det gør jeg ellers aldrig, men det her har bare været en svær sæson. Den var længere end 2020, og vi startede bare alle fra samme punkt i år, hvor specielt LM Racing og Cupra var sindssygt stærke fra dag 1, forklarer Kasper H. Jensen. 

Men som afdelingerne gik, fik Jensen og den hvid/grønne Honda Civic Type R hentet ind i tabellen. Specielt sensommeren blev et vendepunkt for årets mester. 

- Stabiliteten er bare vigtig i det her. Du skal over målstregen for at få point, og det har vi været gode til at lykkes med. Jeg udgik vist én gang, men overskriften på den her titel er uden tvivl, at vi har formået at være hurtige og stabile samtidigt. Det er et godt våben i en mesterskabskamp, konstaterer han. 

Og når niveauet er ekstra højt - så skal der optimeres. Og det har i mange henseender været et tema for Kasper H. Jensen og Massive Motorsport lige siden sæsonens første omgange.

- Der kom folk ind, som virkelig har givet den gas hele 2021, og derfor har vi også skullet optimere på alt hos os hele vejen. Jeg vil sige, at jeg nok også har været heldig med, at det spillede sig ud, som det gjorde her i de sidste afdelinger, men vi blev i hvert fald sat på prøve fra start til slut, fortæller Kasper H. Jensen, som er i fuld gang med arbejdet frem mod 2022.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com