fbpx Mesterskabet spidser til før årets Grand Prix

Nyheder

Mesterskabet spidser til før årets Grand Prix
17
August
2023

Mesterskabet spidser til før årets Grand Prix

Copenhagen Historic Grand Prix er veloverstået og forude venter Jyllandsringen, som lægger bane til sæsonens næste løb. Det var Michael Markussen, der sejrede ved den kaotiske weekend i Københavns smalle gader, hvilket har bragt ham op på en delt førsteplads. Pladsen deler han med Nicolai Sylvest og det tyder på, at der bliver kamp til stregen mellem de to. Michael Markussen tager dog det hele rimelig roligt og er meget bevidst om, at det handler om ikke at tabe hovedet og få for høje forventninger.

 

“Intet er afgjort endnu, vi skal forsøge køre hver weekend for at vinde mesterskabet, det handler mest om ikke at tabe point. Vi har heldigvis været gode til at få point hver gang, og så længe vi får en håndfuld point med hjem, så er jeg tilfreds,” lyder det fra Michael Markussen. 

 

I forhold til om der ligger et øget forventningspres på Michael, er stemningen imidlertid også generelt meget afslappet. Forventningerne er hverken skruet op eller ned og Michael og hans team er meget afklarede omkring hvad de vil have ud af denne sæson: “Det er ikke nu, mesterskabet bliver afgjort. Jeg håber stadig på en podieplads i det samlede mesterskab, så vi er klart godt med i forhold til de forventninger, vi startede med at have til sæsonen. Vi satser med andre ord på en top tre,” fortæller Michael Markussen og fortsætter, “vi føler, at vi har mere fart end sidste år, vi har fundet rigtig meget og vi føler os godt kørende, især siden løbet på Falkenberg, har vi stille og roligt bygget på. 

 

Mesterskabet lige nu bliver næsten ikke tættere og med alt at tabe og nye mænd på banen i form af Martin Andersen, er der lagt op til et racerløb i særklasse, når det går løs på Jyllandsringen i weekenden.

 

Følg med live på DR søndag den 20. august

 

12.20: Heat 1 streames live på DRTV App og på www.drtv.dk, specifikt https://www.dr.dk/drtv/kanal/drtv-live_192122

 

14.20: Heat 2 og 3 sendes live på DR1 og streames live på DRTV App, på www.drtv.dk, specifikt https://www.dr.dk/drtv/kanal/dr1_20875

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614