fbpx Massive Motorsport og Kasper H. Jensen forlænger til 2021

Nyheder

Massive Motorsport og Kasper H. Jensen forlænger til 2021
22
Juni
2020

Massive Motorsport og Kasper H. Jensen forlænger til 2021

Kasper H. Jensen og Massive Motorsport fortsætter samarbejdet i 2021. Det står klart med en frisk annoncering, som kom ud fra teamet midt under gårsdagens dækning af TCR Denmark-premieren på Jyllandsringen.

Dermed står det klart, at den aktuelt mesterskabsførende Kasper H. Jensen også er til start i næste sæson:

- Jeg er super glad for allerede at have have tingene på plads for 2021 og at vide, hvad der sker. Vi har også talt om at tage til udlandet, og jeg håber, det også kan blive et aspekt for os i sæsonen 2021. Jeg er rigtig godt tilfreds med Massive Motorsport. Det er et supergodt team at arbejde med, og beslutningen faldt hurtigt på plads, for det giver en stor ro for mig som kører at være med de her gutter, forklarer han.


Kasper H. Jensen fører aktuelt TCR Denmark samlet efter en god første weekend, hvor han sejrede i to af tre heats. Foto: Kim Gripping/TCR Denmark

Kasper H. Jensen tilføjer, at det roen og det stærke samarbejde på teamet også har været en medvirkende årsag til valget:
- Samarbejdet på Massive Motorsport er helt klart noget, som giver overskud, og jeg sætter stor pris på, at der er så stor ro på tingene, som der er her i teamet. Kommer du ind i et team, hvor alt flyver rundt, så er du også stresset, når du sidder i bilen ude på banen - så det er meget vigtigt, at baglandet er på plads, afrunder han.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614