fbpx Martin Andersen overrasker i tidtagningen på Jyllandsringen

Nyheder

Martin Andersen overrasker i tidtagningen på Jyllandsringen
19
August
2023

Martin Andersen overrasker i tidtagningen på Jyllandsringen

Første dag af årets Grand Prix på Jyllandsringen er nu afviklet og tidtagningen er overstået. Feltets nyeste mand, Martin Andersen, som man kunne læse om tidligere på ugen, tager fusen på alle de garvede kørere, som er over en halv sæson foran, ved at komme ind med anden hurtigste tid. Det gør han efter Kasper H. Jensen, som starter på pole position i morgen, når det går løs med heats og finaler. Martin starter imidlertid ikke som nummer to, da han grundet en straf for en for sen prøvestart, rykker ned som nummer seks. 

Dog er han meget tilfreds med farten indtil nu: “Om jeg gik ind til weekenden med forventningen om at sætte anden hurtigste tid, ved jeg ikke lige, men det var i hvert fald ønsket”, griner Martin Andersen og fortsætter, “det at vi allerede ligger så tæt med Kasper H. Jensen og Jan Magnussen, er jeg meget stolt af og nu glæder jeg mig bare til i morgen.”

 

På trods af straffen ser Martin ikke weekenden som spoleret i nogen grad. “Vi er stadig lidt grønne i det hele, men planen er at stramme ballerne og køre fremad. Vi har vist, at vi har en god fart, jeg vil helst ikke ødelægge noget for dem i mesterskabet, men jeg vil også gerne køre min egen chance,” afslutter Martin Andersen. 

 

Lidt længere nede i feltet finder vi, med syvende hurtigste tid, Silas Rytter. Den præstation skulle man umiddelbart tro ville vække tilfredshed hos den unge kører, som forsøger at gøre sig godt i U25-mesterskabet. Det lader dog ikke helt til at det er tilfældet: “Generelt er jeg ikke rigtig tilfreds med syvendepladsen, fordi i de første to træninger kom jeg ind som fire og femmer, men i forhold til U25 mesterskabet, så ligger jeg lige nu fantastisk i forhold til de andre,” siger Silas Rytter og fortsætter med at fortælle om dagens omstændigheder, “banen ændrede sig meget i løbet af dagen, og vi var gået forkert på setup, så jeg kom til at presse for meget på og lavede dermed nogle kørefejl. Så nu handler det bare om at slå koldt vand i blodet og så fokusere på at finde farten igen i morgen,” lyder det afslutningsvis fra Silas Rytter. 

 

Følg med live på DR søndag den 20. august

 

12.20: Heat 1 streames live på DRTV App og på www.drtv.dk, specifikt https://www.dr.dk/drtv/kanal/drtv-live_192122

 

14.20: Heat 2 og 3 sendes live på DR1 og streames live på DRTV App, på www.drtv.dk, specifikt https://www.dr.dk/drtv/kanal/dr1_20875

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614