fbpx Marius Solberg Hansen retter sigtet mod TCR Denmark

Nyheder

Marius Solberg Hansen retter sigtet mod TCR Denmark
07
Januar
2023

Marius Solberg Hansen retter sigtet mod TCR Denmark

TCR Denmark har helt siden starten i 2020 været kendetegnet af en stærk nordisk interesse med deltagere fra Norge og Sverige ad flere omgange - og nu kommer der en nordmand mere til. 

Det er 18-årige Marius Solberg Hansen, som tager turen til TCR Denmark og han fortsætter sit engagement i TCR efter sidste år at have kørt STCC i eget team. Teamet i 2023 er igen i Solberg Hansens eget navn, men sidste års Volkswagen Golf er skiftet ud til den nye Audi RS3 LMS, som også viste gode takter på de danske baner i fjor. 

- TCR Denmark er nyt for mig, og der bliver helt sikkert en del at lære - og det ser jeg frem til. Vi har længe snakket om, hvordan jeg kunne tage det næste skridt i min karriere. Der byder TCR på en god kombination af et stort felt og en god konkurrence, som jeg gerne vil være en del af, forklarer Marius Solberg Hansen. 

Marius Solberg Hansen kommer fra en motorsportsbaggrund, hvor baneracing faktisk er relativt nyt. Han har førhen slået sine folder i specielt rallycross og hillclimb i Norge, men siden bød mulighederne sig til i banesporten, hvilket førte til, at Marius Solberg Hansen i sidste sæson kørte i STCC som 17-årig.

- Jeg kender naturligvis mest til de svenske baner i TCR, men det bliver spændende og en god udfordring at kaste sig over de danske. Det bliver en sjov opgave, og jeg glæder mig meget til at få kørt en masse mere i vores Audi RS3 LMS. Vi har kørt en enkelt test i efteråret, men nu skal der snart mere til, slår han fast. 

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark