fbpx Mange nye ubekendte i Trofeo-duellen i TCR Denmark

Nyheder

Mange nye ubekendte i Trofeo-duellen i TCR Denmark
28
maj
2022

Mange nye ubekendte i Trofeo-duellen i TCR Denmark

Trofeo-mesterskabet har med rette taget sin plads som et mesterskab i mesterskabet i TCR Denmark. De forgangne sæsoner er blevet afgjort på mindst mulige margin - og alt tegner til at 2022-udgaven bliver lige så tæt. 

Bedst fra start i sæsonpremieren på Padborg Park kom Meteor Racings Allan Kristensen foran teamkollega René Povlsen i de to nye Audi RS3 LMS. Men der er i det hele taget flere nye biler i spil i Trofeo i år, hvor LM Racings Kenn Bach og Lars Højris for eksempel er i Cupra, ligesom Kim Lund Johansen har skiftet til Honda Civic Type R FK8 og Steffen Larsen har skiftet til Peugeots 308. 

De to orange Audier kom stærkt fra start, og Allan Kristensen kommer således til Ring Djursland som førende i klassen - et domæne, der ellers længe har tilhørt René Povlsen i den anden side af garagen. 

Sidste års løb på Djursland var ét til glemmebogen for Allan Kristensen, som blev indblandet i et startcrash i første heat og mistede hele weekenden på den bekostning. Derfor er han først og fremmest opsat på at score point - og at få en hel racer med hjem. 

- Sæsonstarten gik som den skulle. Jeg fik den nye Audi super sent, men den føles rigtig, og selvom det er en helt anden bil end min Golf sidste år var, så synes jeg det går den rette vej.

Ring Djursland har til gengæld udfordret Allan Kristensen flere gange over årene - både før TCR såvel som i serien.

- Djursland har jeg haft ret mange uheld på - sidste år startede jeg årets første heat med at få kørt tre hjul af bilen… Så målet må være at komme hjem med en hel bil og holde fast i føringen - men der skal nok blive kamp om det, konstaterer Allan Kristensen med et smil. 

Hos LM Racing fik man til gengæld ingen drømmestart på 2022. Silkeborg-teamet er på jagt efter at revanchere det tabte, da de tog fra Padborg med to skadede biler. Siden er der blevet arbejdet hårdt, og Cupra-teamet er atter klar til kamp - anført af en Kenn Bach, der ikke tøver med at blæse til angreb denne weekend på Ring Djursland:

Det var selvfølgelig et hårdt slag for teamet at Padborg endte som det gjorde, men jeg tror alt arbejdet i kulissen gør, at vi kommer stærkere ud. Vi ved, at de her biler fungerede rigtig godt på Ring Djursland sidste år, så jeg ser frem til at se, hvad vi kan drive det til i weekenden, afrunder han.


  • Lars Højris er ligeledes tilbage efter en skade i sæsonpremieren.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614