fbpx Kasper H. Jensen høster point i heat 1 på Jyllandsringen

Nyheder

Kasper H. Jensen høster point i heat 1 på Jyllandsringen
20
August
2023

Kasper H. Jensen høster point i heat 1 på Jyllandsringen

Første heat er netop kørt ved Grand Prix på Jyllandsringen, og det blev med en sikker sejr til Kasper H. Jensen. Han får dermed sikret sig maksimalt antal point ved dette heat, som er et vigtigt skridt på vejen mod toppen af mesterskabet. Til DR fortæller Kasper H. Jensen da også, at det har været en lettelse med dette resultat, gårsdagen taget i betragtning. Han nævner blandt andet nogle problemer under lørdagens race og siger, at det var dejligt at få sat de andre lidt til vægs her ved første heat. 

 

Jan Magnussen kommer ind på en rimelig komfortabel andenplads, hvor tredjemand, Kevin Engman, slet ikke kom til start grundet en knækket bremseslange. 

Lidt længere nede i feltet sloges Martin Andersen med Michael Markussen om fjerdepladsen, hvilket endte med at koste lidt på dækkene for Michael, der til sidst måtte se sig slået af Martin, der dog reddede sig en straf på grund af for meget gnubberi under overhalingsforsøgene.

 

På løbets sidste omgange lukkede Mike Halder konkurrenten Gustav Birch forbi, hvilket kan synes tosset. Der var dog en mening med galskaben, da Mikes søster, Michelle Halder, lå på tiendepladsen, så der var nok gået lidt hygge i den, og søskendeparret skal nu starte side om side ved heat to. 

Startrækkefølgen i heat to er desuden omvendt for de 10 forreste, så de to tyskere starter derfor fra første startrække. 

 

Startrækkefølgen i top 10 til andet heat ser dermed således ud:

 

  1. Michelle Halder

  2. Mike Halder

  3. Gustav Birch

  4. Silas Rytter

  5. Philip Lindberg

  6. Michael Markussen

  7. Martin Andersen

  8. Nicolai Sylvest

  9. Jan Magnussen

  10. Kasper H. Jensen

 

Husk at du kan se med live i dag på DR1 og DRTV.


14.20: Heat 2 og 3 sendes live på DR1 og streames live på DRTV App, på www.drtv.dk, specifikt https://www.dr.dk/drtv/kanal/dr1_20875


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614