fbpx Kasper H. Jensen åbner titeljagten fra pole position

Nyheder

Kasper H. Jensen åbner titeljagten fra pole position
16
Oktober
2021

Kasper H. Jensen åbner titeljagten fra pole position

Hvem er hurtigst på Padborg Park i TCR Denmark? Den sønderjyske racerbane er ikke én som holdene i TCR Denmark har et indgående kendskab til, og det var muligvis også en del af forklaringen på den spændende startgrid, som venter til første heat af søndagens finaler.

Kasper H. Jensen og High on Cars Racing by Massive Motorsport tog hurtigste tid foran Jan Magnussen, mens en stærkt kørende Michael Markussen starter som nummer tre i sin jagt på at sikre mesterskabets samlede andenplads. 

Det relativt begrænsede kendskab gjorde bilerne svære at køre, forklarer Kasper H. Jensen:

- Bilen var ret spændende at køre, men det var ret generelt, at mange af bilerne var meget livlige at køre i kvalifikationen i dag. Vi fik os hurtigt sporet ind på det rigtige og det viste sig også på stopuret i dag, forklarer Kasper H. Jensen og fortsætter:

- Nu er det vigtigt at komme godt gennem første heat, for hvis du starter forrest, så er du også den, der ryger først af. Det bliver vigtigt at køre et klogt løb, og så må vi se, hvordan det går, siger Kasper H. Jensen. 

Jan Magnussen var godt tilfreds med at være næsthurtigst - det er første gang LM Racing overhovedet kører på Padborg Park med Cupra-racerne. 

- Synes egentligt det gik okay. Vi har haft en stejl indlæringskurve den her weekend, for vi har ikke kørt her før, så på den måde er jeg godt tilfreds med det. Jeg er ret sikker på, jeg ved hvilken vej vi skal gå med vores opsætning til i morgen, forklarer Jan Magnussen. 

Forrest i kampen om mesterskabssølvet er Michael Markussen. Peugeot-køreren leverede endnu engang en stærk præstation og endte som hurtigste mand i det franske mærke med feltets tredjehurtigste tid.

- Jeg var nervøs for tidtagningen, men at starte som nummer tre er megagodt her på Padborg Park. Jeg starter på den rigtige side af banen til i morgen, og har en god mulighed med os. Vi er meget godt tilfredse - der er god stemning og vi er reelt der, hvor vi gerne vil være, forklarer Markussen. 

Markussen får følgeskab af Nicolai Sylvest på fjerde position, mens Jacob Mathiassen satte femtebedste tid. Sekser er Louise Frost foran endnu en Alfa Romeo med Philip Lindberg. 

I den helt åbne mesterskabskamp i Trofeo bliver det Meteor Racings René Povlsen, som åbner med de bedste kort på hånden til søndagens finaler. Povlsen endte som hurtigste kører i Trofeo med 8. bedste tid - lige foran Kenn Bach og Allan Kristensen, som også klarede sig vej ind i top 10.

TCR Denmark kan søndag følges på TV2 Sport X fra klokken 13.30, hvor samtlige tre heats vises. 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614