fbpx Kaotisk start på andet heat og en overlegen Sylvest

Nyheder

Kaotisk start på andet heat og en overlegen Sylvest
06
August
2023

Kaotisk start på andet heat og en overlegen Sylvest

Søndagens første heat startede kaotisk, men endte med Nicolai Sylvest på toppen. Meget imponerende taget i betragtning af at han, grundet uheld i går lørdag, har måttet kæmpe sig op gennem feltet og altså startede som nummer syv i dag. 

Gustav Birch, som startede toer, fik tilsyneladende et skub i andet sving lige efter starten var gået, som resulterede i at han snurrede rundt, og desværre fik taget Jan Magnussen, Kasper H. Jensen og Mike Halder med en tur i væggen. Jan Magnussen måtte udgå med det samme med et knækket forhjulsophæng og senere måtte også Kasper H. Jensens bil kapitulere. 

 

Nicolai Sylvest kom dog, efter et dramatisk heat og en turbulent lørdag, først over målstregen i andet heat og har dermed fået vendt lykken siden i går. Det blev ikke uden en kort kamp med Michael Markussen, der måtte se sig slået og nøjedes med en anden plads indtil videre.

 

At dømme efter niveauet af dramatik i de indledende heats, så har det ikke skræmt kørerne fuldstændigt at køre på den smalle bybane omgivet af de tunge betonvægge. Heldigvis for dét, for finalen venter i dag kl 15:00 og selvom vi helst ikke ser flere af de store, dyre uheld, ser vi gerne tæt og hårdt race, når vinderen af Copenhagen Historic Grand Prix skal kåres. 

 

Se med live søndag den 6. august når løbet sendes live på DR.

11.15: Heat 2 live på www.drtv.dk og på DRTV App.

15.00: Heat 3 live på www.drtv.dk, DRTV App og på DR1

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614