fbpx Kan Cupra leve op til sidste års løb på Djursland?

Nyheder

Kan Cupra leve op til sidste års løb på Djursland?
26
maj
2022

Kan Cupra leve op til sidste års løb på Djursland?

For lige knap et år siden skød TCR Denmark 2021-sæsonen i gang på Ring Djursland. Men denne gang kommer TCR Denmark til Djursland og kører årets anden afdeling, og derfor bliver én ting især spændende at følge med i - nemlig om et af de andre mærker i feltet kan bryde med den store fart, som Honda-holdene kørte med i sæsonpremieren.


Nicolai Sylvest kører igen Cupra i TCR Denmark i år, og kommer til Ring Djursland som treer i mesterskabet - en titel, som sjællænderen deler med Insight Racings Jacob Mathiassen.

Sidste år var Djursland rent Cupra-land, hvor Jan Magnussen og Nicolai Sylvest kørte tre virkelig stærke heats. Og netop i en Cupra igen i denne sæson finder vi Sylvest, som kommer til årets anden afdeling i netop en Cupra.

  • Vi glæder os til Djursland hos Green Development. Vi havde bare ikke farten til at gøre noget ved Hondaerne sidste gang, men jeg tror, vi har noget godt med os denne gang, forklarer Nicolai Sylvest og tilføjer:
    - Farten i Cupraerne var rigtig god derude sidste år, så jeg håber vi kan få det til at virke. Nu er det nogle ret anderledes dæk denne gang, og der er stadig et par ubekendte på det område. Men jeg tænker, vi bliver klogere på det hele ret hurtigt, fortæller Nicolai Sylvest.


  • Gustav Birch kommer til Djursland med en fantastisk sæsonstart i bagagen - på Padborg Park tog han sin første heatsejr i TCR.

  • Gustav Birch vil fortsætte skarp sæsonstart

En anden kører, der markerede sig i sæsonpremieren og med en andenplads samlet har nok at kæmpe for, er Gustav Birch. Der blev tabt point på et gearkasseproblem i 1. heat, men unge Birch kom stærkt igen i heat 2 og 3 - og tog sin første heatsejr undervejs. Derfor er GMB Motorsport-køreren også optimist forud for Ring Djursland, for den gode sæsonpremiere gav masser af god læring.

- Jeg tager en masse godt med til Djursland. Premieren i Padborg var en fantastisk start for hele teamet, og det føles fantastisk at have mulighederne for at være med helt i toppen. Jeg glæder mig meget til at bygge videre på det i weekenden, og så kan man vel også sige, at Djursland er et sted, hvor dem med mere erfaring nok kommer med en fordel, men jeg vil mene, vi har holdet til at kunne løse det på en god måde, siger Gustav Birch. 


Insight Racings Jacob Mathiassen kom godt fra start med sæsonen og er på en delt tredjeplads med Nicolai Sylvest i øjeblikket.

Jacob Mathiassen og Alfa Romeo er klar til at udfordre

Den samlede tredjeplads i stillingen er faktisk delt i øjeblikket. Nicolai Sylvest og Insight Racings Jacob Mathiassen har begge 48 point efter sæsonens første tre heats, og derfor er den nordjyske Alfa Romeo-kører opsat på at fortsætte de gode takter.

Ring Djursland er også en bane, som traditionelt er et godt match til netop Alfa Romeo Giulietta, og det skal udnyttes, slår Jacob Mathiassen fast.

- Sæsonstarten gav et godt grundlag at gå videre med. Vi skal have høstet en masse point i den her weekend, og lige Ring Djursland plejer at være et godt sted at sidde i en Alfa Romeo. Jeg tager afsted med en god fornemmelse, for vi var hurtige derude sidste år og burde have noget godt med denne gang, afrunder Jacob Mathiassen.

TCR Denmark sender live fra Ring Djursland lørdag og søndag - abonner på vores Youtube, så er du sikker på at fange det hele!

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614