fbpx Insight Racing klar med trio i TCR Denmark i 2022

Nyheder

Insight Racing klar med trio i TCR Denmark i 2022
04
December
2021

Insight Racing klar med trio i TCR Denmark i 2022

Alfa Romeo og Insight Racing vender tilbage til gridden i TCR Denmark med en ny holdopstilling og spændende forstærkninger til 2022. Jacob Mathiassen og Kristian Moe Sætheren fortsætter i det sjællandske team, som desuden får Kim König med på holdet til den kommende sæson. 

Med tre Alfa Romeo Giulietta TCR er teamet klar til at høste frugten af læringen fra 2021, og de stiller i en ny, stærkere opstilling til den nye sæson, forklarer Jacob Mathiassen.

- Vi har lært en masse om den nye bil i løbet af i år og det skal vi først og fremmest ud at have hentet valuta ud af i 2022. Vi åbner sæsonen ved at træne sammen med Alfa Romeo i Italien og teamets opbakning er superstærk, så den vil vi selvfølgelig gerne fortsætte med. Alfa er på plads med nogle opgraderinger og vi får også en engineer direkte fra Alfa Romeo med til den kommende sæson, så der er virkelig gang i nogle spændende ting i kulissen lige nu.


Kristian Moe Sætheren fortsætter også hos Insight Racing i 2022.

Det bakker Kristian Moe Sætheren op. Nordmanden er klar til endnu en sæson for det danske team:

- Jeg er glad for at kunne tage en sæson mere, og jeg tror det bliver super. Det er godt at kunne bygge videre på samarbejdet, og jeg håber vi får en masse kilometer i bilen inden det går løs for alvor, forklarer Kristian Moe Sætheren. 

Ny i TCR Denmark til den kommende sæson er Kim König, som dog ikke er helt ny med Alfa Romeo-racerne. 

I 2021 har han kørt et par løb i netop en Giulietta TCR med support fra Insight Racing, og erfaringerne fra i år har været med til at bringe springet ind i TCR Denmarks Trofeo på vej. 

- Jeg er nok egentligt mest med for at have det sjovt, for det er hvad ræs handler om for mig. Der er nogle, som har store forventninger til mig, men inderst inde er jeg her lige så meget for sjov. Jeg kommer jo fra forhjulstræk i Youngtimer med min gamle Peugeot 306, så jeg er fint med på forhjulstrækkerne, forklarer Kim König, der dog erkender, at der var lidt tilvænning i at skifte til godt og vel 20 år nyere materiel.

- Det tog lidt tid at finde melodien i Alfaen, men vi har fået testet lidt i år og er ved at være der. Den adskiller sig meget fra de gamle biler, men den er virkelig sjov nu. Jeg håber vi har fundet noget god fart, så vi kan komme og drille de andre i Trofeo-klassen lidt i 2022, afrunder König. 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614