fbpx Gammel kending er ny mand i Insight Racing i 2024

Nyheder

Gammel kending er ny mand i Insight Racing i 2024
29
November
2023

Gammel kending er ny mand i Insight Racing i 2024

I den kommende sæson får Silas Rytter i Insight Racing selskab af en ny mand i teamet. Denne nye tilføjelse er dog ikke helt fremmed for hverken Insight Racing eller for TCR Denmark, det drejer sig nemlig om Jacob Mathiassen, som tidligere har været at finde i serien. 

Han er nu klar til at komme tilbage til TCR, efter at have kørt Super GT i den forgangne sæson.

“Jeg har kørt Super GT for Nymark Racing i år, det var lidt en svær sæson og selvom der var nogle lyspunkter, så var det ikke helt som jeg havde håbet,” siger Jacob og fortsætter, “jeg har hele tiden haft en god dialog med Martin, som ejer Insight Racing, så da muligheden bød sig med sponsorer, der gerne ville være med, så sprang jeg til.”

 

Det er en følelse af at komme hjem til noget rart, der fylder for Jacob Mathiassen, som allerede kender hele teamet rigtig godt: “Jeg har vandt DS3 Cup og har kørt TCR Danmark i tre år for Martin og Insight Racing, så jeg kender teamet ud og ind og det giver bare en god fornemmelse i maven at vende tilbage til trygge ramme, hvor jeg føler som en del af familien.”

 

I forhold til hvad det er for en udfordring, der venter Jacob, lægger han ikke skjul på, at ambitionerne stadig er intakte. Han fortæller om høje forventninger til den nye bil, han skal sidde bag rattet af til næste år i meget positive toner. 

“Jeg forventer at kæmpe med i top 3 i mesterskabet, det er vores helt klare målsætning. Jeg sluttede som nummer 4 samlet i 2022 i en Alfa Romeo og nu får jeg virkelig noget konkurrencedygtigt materiel i form af en Hyundai TCR-bil. Konkurrencen er benhård i serien, så det bliver virkelig en spændende udfordring og jeg glæder mig meget til at komme tilbage,” afslutter Jacob Mathiassen.

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614