fbpx Dobbelt op på kampgejst fra Green-Development

Nyheder

Dobbelt op på kampgejst fra Green-Development
28
Februar
2023

Dobbelt op på kampgejst fra Green-Development

Team Green-Development udvider til den kommende sæson i TCR Denmark. Udover deres faste kører Nicolai Sylvest kan man nu præsentere teamets nye kører Lars Højris fra Struer, som skal køre Nicolai Sylvests vinderbil fra sidste år. Lars Højris har kørt de to sidste sæsoner i TCR Denmark og blev sidste år nummer 12 i det samlede mesterskab og tog fjerdepladsen i Trofeo-mesterskabet – mesterskabet for kørere over 40 år.

”Mit mål for den kommende sæson er at vinde Trofeo-titlen og avancere i det samlede mesterskab, og så skal jeg naturligvis hjælpe til med at køre gode point ind til teammesterskabet,” siger Lars Højris.

”De mål tror jeg absolut er mulige at opnå sammen med Team Green-Development. Jeg vil nemlig kunne trække på teamets store erfaring samt sammenligne og analysere data med Nicolai Sylvest, som yderligere har lovet at coache mig – noget jeg virkelig ser frem til.”

Nicolai Sylvest glæder sig også til samarbejdet med Lars Højris. ”Sammen kan vi opfylde teamets og vores fælles ambitioner om, at Team Green-Development skal vinde det samledemesterskab samt Trofeo-titlen i 2023,” siger sidste års treer i TCR Denmark.

Vi vil samtidigt gerne takke alle vores sponsorer, alle vores samarbejdspartner samt vores fantastiske team for at gøre 2023 sæsonen en mulighed!

Teamet har allerede planlagt et seriøst testprogram, inden sæsonen starter på FDM Jyllandsringen den 20.-21. maj, hvor sæsonpremieren – ligesom alle årets øvrige løb – transmitteres på DR2 og DRTV.DK.

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614