fbpx De københavnske gader venter

Nyheder

De københavnske gader venter
04
August
2022

De københavnske gader venter

Sommerferien er ovre for feltet i TCR Denmark, og i den kommende weekend er det tid til et løb, der typisk trækker store tilskuertal - men frem for alt er Copenhagen Historic Grand Prix også en weekend, der kan skabe forskydninger i stillingen.

En god weekend mellem hovedstadens betonvægge kan blive tungen på vægtskålen, når det hele skal afgøres i finaleweekenden til oktober.

Oktober er til gengæld langt væk endnu, og først er fokus på Copenhagen Historic Grand Prix, hvor årets mesterskabsførende, Kasper H. Jensen, sidste år havde en særdeles vigtig løbsweekend. Kasper H. snuppede ved den lejlighed to af tre heatsejre og bragte sig derved i en gunstig situation i forhold til mesterskabet, som Honda-køreren senere tog hjem.

Særligt Michael Markussen og Nicolai Sylvest viste også stærke takter på hovedstadens asfalt i fjor, og med den aktuelle sjette- og tredjeplads i den samlede tabel i årets mesterskab er netop de to også kørere, man bør holde et vågent øje med i den kommende weekend.

For TPR Motorsports Mike Halder er der endnu engang tale om nyt territorie, men tyskeren ligger aktuelt nummer to i den samlede stilling og har indtil videre i år vist et særdeles konkurrencedygtigt pace, som vi ganske givet også får flere prøver på i weekendens tre heats på Bellahøj Park i København.

En anden bejler i mesterskabsstillingen er Jacob Mathiassen, som er på jagt efter revanche fra sidste års løb i København, som aldrig blev det, nordjyden kom efter. Til gengæld har Insight Racing-køreren haft fint gang i pointhøsten i år og møder ind til sæsonens største løb som firer i titelkapløbet.


Der venter et større sceneskifte i TCR Denmark denne weekend, når det for første og eneste gang i denne sæson går løs på en bybane.

I Trofeo-klassen er Meteor Racings René Povlsen og Allan Kristensen stukket af efter en stribe gode løb i sæsonens første halvdel med de to nye Audi RS3 LMS, som vi for første gang får at se på en dansk bybane denne weekend. Sidste år kørte den midtjyske duo i VW Golf TCR.

I den kommende weekend må Kenn Bach og LM Racing også ventes at være blandt udfordrerne. Bach har ikke haft en nem første halvdel af sæsonen, men har tidligere vist godt pace på bybanerne - og netop farten på bybanerne plejer Johnny Vejlebo på tredjepladsen i Trofeo også at have godt styr på.

Det hele går løs fredag aften med første træning, mens der lørdag venter kvalifikation og første heat. Weekendens to sidste heats køres søndag, og kan som altid følges live på www.youtube.com/tcrdenmark.

Tidsplan:
Fredag 17.30 - Fri træning 1

Lørdag 08.30 - Fri træning 2
Lørdag 11.20 - Kvalifikation
Lørdag 16.45 - Heat 1

Søndag 11.05 Heat 2
Søndag 14.50 - Finale


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614