Nyheder

Danmark tilbage på Touringcar-landkortet: Kasper H. Jensen på international top 30-liste
07
Januar
2021

Danmark tilbage på Touringcar-landkortet: Kasper H. Jensen på international top 30-liste

TCR Denmarks første sæson blev en premieresucces i coronaens skygge. Og TCR Denmark er blevet taget godt imod - ikke blot på nationalt plan, men også internationalt har serien markeret sig.

Senest blev TCR Denmarks første mester, Kasper H. Jensen fremhævet på det internationale medie Touringcartimes.com’s årlige Top 30-liste i forbindelse med nytåret.

Netop at årets mester er en del af Top 30-listen er et vidnesbyrd om, at der bliver lagt mærke til TCR Denmark - og det er en tendens, som 2020-mesteren kender til.

- Det siger helt afgjort noget, at TouringCarTimes skriver om os og er gået ind i det. Det er mega positivt for serien, at der er internationale følgere, og jeg synes helt bestemt det beviser, at TCR er et godt springbræt til noget udenfor landets grænser for unge og ældre kørere - jeg vil dog stadig betragte mig selv som ung, siger Kasper H. Jensen med et smil.Det internationale aspekt fik lov at råde gennem 2020-sæsonen, hvor også mærkernes kanaler på de sociale medier har dækket TCR Denmark intenst. Hyundai Motorsport, Peugeot Sport, Volkswagen Motorsport, JAS Honda, Romeo Ferraris Alfa Romeo med flere har bakket trofast op.

- Det er stort, at der har været så meget omtale, og at mærkerne tager det op på deres sociale medier. Det er fedt at se serien få den anerkendelse, for det fortjener den. Det er helt genialt, at vi har fået en klasse, der kan køre både nationalt og internationalt, siger han og tilføjer:

- Jeg synes, at noget af det allerbedste i TCR er, at du kan gøre dig dygtig herhjemme - og så tage til SPA-Francorchamps og fyre den af weekenden efter. Det er i min optik mega attraktivt, lyder vurderingen fra Kasper H. Jensen.Hurtig kontraktforlængelse
Både Kasper H. Jensen og Massive Motorsport fandt sig hurtigt på plads i TCR Denmark-feltet, og faktisk kunne Kasper H. Jensen allerede i forbindelse med første løbsafdeling afsløre, at blækket netop var tørt på en kontrakt for 2021.

Det blev starten på et særdeles stærkt år for Kasper H. Jensen, der lagde ud med to sejre i premiereweekenden.

- 2020 gik rigtig, rigtig fint. Vi kom godt forberedte ind, og det virkede til, at vi helt fra sæsonstarten havde et godt niveau med os. Jeg skal ikke kunne sige, om det også betød noget, at jeg hurtigt omstillede mig til at køre den nye bil, men det blev vigtigt, at vi kom godt fra start, forklarer han og fortsætter.

- Jeg vidste godt, at det ville blive mere tæt i TCR Denmark, end det var i DTC’s V8-racere. Kunne du virkelig køre den V8, så var der også en del tid at hente i det. Der er TCR-racerne nemmere at køre tættere på grænsen. Jeg forventede, at vi ville være med fremme, men der var også løb som det på Djursland, hvor vi pludselig ikke havde den afgørende kant, forklarer han.

Men mesterskabet kom med 290 point i hus, og nu skal der bygges videre på den gode, første sæson. Massive Motorsport har allerede annonceret, at også Kenn Bach fortsætter i 2021, og dermed er fundamentet i hvert fald på plads, vurderer Kasper H. Jensen.

- Det ser super spændende ud for os. Der åbner sig sjove muligheder, når vi har de samme biler her i Danmark, som de har ude i verden. Jeg er glad for, at vi kan bygge videre på teamet fra i år, forklarer han og tilføjer:

- Kenn fortsætter, og han fik vist i 2020, at han godt kan give gas. Han er rigtig fin at dele team med, og jeg synes det er fedt, at vi kan bygge videre på de erfaringer. Og jeg håber, at han kan få et år med mere held end i 2020, afrunder Kasper H. Jensen.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com