fbpx Årets mesterskab når snart sin afslutning

Nyheder

Årets mesterskab når snart sin afslutning
28
September
2023

Årets mesterskab når snart sin afslutning

 

Den kommende weekend er der lagt op til et brag af en racerfest, når årets sæson af TCR Denmark kulminerer på Jyllandsringen. Mesterskabsstillingen er stadig vidt åben og det kan betyde at flere kørere kan nå at løbe med titlen som årets vinder. 

Motorsport kan være uforudsigelig, men det betyder til gengæld, at der kun skal en lille smule held, eller uheld, til før der bliver vendt op og ned på vindere og tabere. 

 

I mesterskabets front finder vi Kasper H. Jensen, Mike Halder og Nicolai Sylvest i top tre hvor kun syv point adskiller Halder og Sylvest på anden- og tredjepladsen. Selvom Kasper H. Jensen ligger med en rimelig komfortabel føring, skal han stadig sørge for at styre udenom de værste uheld, for at være helt sikker på at bevare sin position som nummer ét. 

 

I Trofeo-klassen ligger René Povlsen og på en overbevisende førsteplads i mesterskabet, mens Lars Højris og Allan Kristensen også ligger adskilt af syv point på anden- og tredjepladsen. 

For de unge kørere i U25-mesterskabet har Gustav Birch taget førertrøjen på, så Silas Rytter skal stramme sig an for at nappe den titel fra Gustav. 

 


 

Gå ikke glip af afgørelsen, når racet sendes live på DR1 og DRTV:

Heat 1 sendes fra 11:20 – 12:10 på DRTV App eller https://www.dr.dk/drtv/kanal/drtv-live_192122

Heat 2 & 3 sendes fra 14:20 – 16:00 på DR1 eller https://www.dr.dk/drtv/kanal/dr1_20875
 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614